lørdag 14. april 2012

Trøtt lørdag morgen...

Denne synes jeg passer bra i dag... Trett mamma med øreverk, og 3 unger som ville opp... I går var vi, hele familien, til byen en tur, og jeg kjenner på kroppen at den turen tok på for meg.


Men det går seg til. Ungene fant en pose med taffelsticks på stuebordet, etter at vi voksne kosa oss litt i går kveld, og da var det jo ikke mulig å få i de brødskive... Så får de få litt løragskos før frokosten, nå på morgenen da. ;) Taffelsticks og NRK Super, minste har fått en melkeskvett og ligger og ruller seg nesten fra rygg til mage i babygymmen. Var det da mor i huset skulle passe på å bikke seg litt på sofaen, kanskje? Og jeg må notere meg nok en gang bak øret, at man må huske på å rydde vekk igjen godtet fra bordet, før man legger seg, dersom man skal ha håp om å få i ungene frokost - i allefall om man ikke ønsker å ta opp kampen og ende opp med hylende unger.

Tja, vi kan vel si det blir litt forsinket påskekos, siden påskekosen for vår del ble avlyst pga sykdom? ;)


2 kommentarer:

  1. Innimellom så skal det være slik påstår Synne hver gang jeg tar henne på fersken i godteskapet lørdag morgen....slumre til NRK super har vi vel alle gjort ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Da må du hilse Synne og si at jeg synes hun har litt rett. ;) Innimellom er det nok litt slik i de fleste hjem, tenker jeg... ;) Her har det blitt slumret til både NRK Super, Disney Junior (og Playhouse Disney, den gang det het det - takk og lov for at de starter sendinger kl.6 om morgenen, de få gangene som ungene har funnet ut at de skal være skikkelige morgenfugler, for det er IKKE mamma'n ;p ) Boomerang og Cartoon Network... ;)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar, så blir jeg glad :)