mandag 16. april 2012

BOOB Fastfood Amme-BH - Jeg har vært "prøvekanin" ;)

http://ammebutikken.no/ - Alt overskudd i ammebutikken, går til drift av ammehjelpen, som gir gratis råd og støtte til ammende mødre. Besøk også ammebutikkens blogg.

Jeg har testet BOOB Fastfood Amme-BH fra Ammebutikken. Og jeg er veldig fornøyd med denne amme-BH'en. Jeg tror faktisk ikke jeg klarer å finne noe negativt om denne BH'en.

Den er utrolig myk, lett og behagelig å ha på. Enkel i bruk. Superelastisk, samtidig som den har godt hold. Og den blir ikke "slaskete" etter noen timers bruk. Jeg har også rukket å vaske den flere ganger, og den holder seg like fin også etter vask. Og den er tørr på et blunk! Og det er jo veldig kjekt, ettersom den er så behagelig å ha på, at man gjerne vil ha den på om natten også. ;)

BH'en kommer i str fra Small til X-Large. Ingen egen cup-størrelse, den er nemlig såpass tøyelig og elastiske at den vil passe uansett om man er stor eller liten. Hvilken størrelse du trenger, finner du ut av via en lettforståelig tabell. Og den passer virkelig like godt, både med full pupp, melkesprengt pupp og tømt pupp, for å si det på den måten. Et par andre amme-BH'er jeg har, har for godt hold, og føles veldig stramme og ubehagelige om man har litt melkespreng, noe man gjerne kan ha om morgenen/tidlig på dagen. Men ikke denne. BOOB Fastfood, tror jeg hadde vært god å ha med seg på barsel, når brystene var sprengte, harde og plutselig kjempestore... Jenta mi er nå 3,5 mnd, så nå har det jo stabilisert seg litt, sånn størrelsesmessig, kan man si.

BH'en holder også ammeinnlegg godt på plass. Jeg bruker stort sett både ull-innlegg og engangsinnlegg samtidig, med ull nærmest brystet. I noen BH'er, så har dette lett for å skrukke seg, men ikke i BOOB Fastfood.

Jeg er ingen sylfide. Jeg har litt ekstra her og der, og mange BH'er har en tendens til å gnage seg inn i sidene på meg og også gnage innunder brystene, dersom de ikke skal sitte for løst. BOOB Fastfood sitter godt og støtter godt, uten å gnage seg inn. Jeg synes den sitter perfekt! Den kommer i tillegg også med ekstra forlenger som man kan hekte på ryggstroppen (som er trippelhektet), dersom man skulle behøve det. Dette gjør at BH'en er veldig fleksibel i størrelsen.

Hektene til ammefunksjonen på BH'en er også lett og hekte av og på i en håndvending, når man skal amme (noe som er ekstra viktig for min del, som har litt nedsatt håndfunksjon). Og man har støtte av tøy rundt hele brystet når man ammer, så man føler seg ikke så naken på brystet heller. Og det føles godt med den støtten det gir. Det gjør at BH'en sitter godt og behagelig på, også over brystet. Det ser litt rart/uvant ut med en gang man ser inni BH'en og skal ta den på seg, at det liksom er en åpen ring inni der, når man åpner BH'en - motfor de andre BH'ene jeg har, som kun har en tøyremse på yttersiden av brystet, som skal holde BH'en sammen når man ammer, og man blottlegger brystet i mye større grad. Altså, BH'en har dobbelt stykke tøy rundt hele brystet, tilsammen med innerdelen og cupen, med unntak av akkurat ammeåpningen. Men den er veldig tøyelig og elastisk og tilpasser seg godt til brystet og gir, som sagt, en god støtte.

Jeg er egentlig ingen blondejente, men denne lille blondekanten som er her, synes jeg var veldig søt. Og ikke klør eller irriterer den heller, slik jeg har erfart tidligere, at blondekanter kan gjøre.

Tusen takk for at jeg fikk teste BOOB Fastfood Amme-BH! Jeg har helt klart funnet meg en ny favoritt. Og jeg anbefaler BOOB Fastfood Amme-BH, på det varmeste.  

Hekter som enkelt, både åpnes og lukkes i en håndvending, Støtte rundt hele brystet, selv når man ammer - og en enkel, søt blondekant


 

8 kommentarer:

 1. Så stilig, snuppa! Fine dokker er!

  Anne S

  SvarSlett
 2. Hei! Så bra og grundig du skriver om denne ammebh'en. Dette tror jeg blir min neste ammebh :)
  Hilsen Veronica

  SvarSlett
 3. Detta var ammedama si det! Øya dine stråler av mammalykke! Du trivs med å amme å væra mamma, det er itte no problem å sjå i hvertfall! Å den bh-en ser veldig god ut å høres veldig god ut å. Men nå er tuppa mi snart ett år å har bare nattpupp å mårrapupp så her er ammebehåa lagt på hylla om itte det blir småsøsken til attpåklatten en gang da. Fikk du mail av meg her om dagen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Siw :blush:.... Jeg er lykkelig også, og stortrives og koser meg, både med å være mamma og med å amme ;)

   Det er skikkelig "kose-bh" dette ;) Ikke noe som klemmer eller gnager noen steder. Om det skulle komme småsøsken til jenta di en gang, så vet du hvilken amme-BH jeg anbefaler. ;)

   Har ikke fått noe mail av deg, hvilken adresse sendte du på?

   Slett
 4. Denne tror jeg at jeg må gå til innkjøp av. Mine ammebher begynner bli litt slitne nå ;)

  SvarSlett
 5. Hadde vært spennende å høre hva du synes, om du går til innkjøp av denne :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, så blir jeg glad :)