søndag 25. mars 2012

Permanente barnetegninger på mammas kropp ♥

Det var ei forumveninne av meg som kalte strekkmerker dette; "Permanente barnetegninger på mammas kropp". Flott benevnelse, ikke sant?

Jeg er vel kanskje litt "rar" sånn. Når enkelte (eller.... faktisk ganske mange?) klager og er misfornøyd med kroppen sin, pga strekkmerker etter svangerskap, så klarer jeg ikke helt å forstå hvorfor akkurat det er så ille. Jeg er faktisk glad i mine, på en måte, og stolt av de - jeg kan se på de når jeg ser meg selv i speilet, og få en god følelse. De er fine minner over tiden jeg bar barna mine i magen min. 3 keisersnitt har jeg også, så magen min er full av gode minner. Og etter at jeg hørte denne benevnelsen på strekkmerker -  "Permanente barnetegninger på mammas kropp", så blir det litt ekstra spesiellt også. ♥ Nesten så det blir litt trist når de blekner...

Jeg har ingen modellkropp, men jeg har båret og født tre barn, jeg har en mammakropp - en mammakropp med permanente barnetegninger på.

Det er ikke så lenge siden jeg så dette bildet ble delt på facebook. Liker det veldig godt, for jeg synes det er så sant, så sant, og en annen flott måte å si det på. 
3 kommentarer:

  1. Så fantastisk benevnelse på strekkmerker :) love it...og bildet er max....kan jeg bruke det som dagens ordspråk hos meg??

    SvarSlett
  2. Ikke sant! Jeg falt helt for denne benevnelsen når jeg hørte den første gangen, og det understreket så veldig det jeg også selv har følt når jeg har sett på strekkmerkene jeg har på min kropp. Noen sier jeg er rar når jeg sier jeg er glad i strekkmerkene mine, men det må vel være bedre å være glad i de enn å gå å gremmes over de. ;)

    Bare å bruke bildet. ;) Falt pladask når jeg fant det selv også. :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, så blir jeg glad :)